Om Medilens Nordic

Medilens Nordic AB marknadsför produkter till ögonvården i Norden. Vi arbetar målmedvetet och fokuserat med siktet inställt på att bli det självklara valet för ögonkliniker, apotekare och optiker. 

Metoderna för att nå dit är många. För det första erbjuder vi naturligtvis ett heltäckande högkvalitativt sortiment – marknadens bredaste. Vår viktigaste tillgång är dock vår hängivna personal. Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå och aktivt hjälpa till att lösa våra kunders frågeställningar. 

Vi har lång erfarenhet inom ögonkirurgi, intraokulära linser samt smörjande ögondroppar och ett brinnande intresse för ämnet. Vi arbetar aktivt för att hålla oss uppdaterade på den medicinska forskningen och letar ständigt efter nya innovationer. Det gör att vi kan tillföra våra kunder värde och underlätta deras arbete. 

Dessutom uppskattar vi kontakten med våra kunder som är både utvecklande och spännande. En entusiasm som är ömsesidig. Vi får ofta höra att det är trevligt att göra affärer med Medilens! 

En titt på våra produkter.
Vår ambition är att erbjuda ett komplett sortiment på alla områden inom ögonkirurgi , torra ögon och nu senast även kontaktlinser. Vi jobbar bara med tillverkare som erbjuder produkter av högsta kvalitet – det bästa marknaden har att erbjuda. 

Syna oss!
För att du ska få en tydligare bild av oss vill vi förklara våra kärnvärden:

Kunnig    Personlig   Drivande

Det första värdet baseras främst på vår höga utbildningsnivå och långa erfarenhet inom ögonkirurgi med mångårigt kliniskt arbete bland annat som ögonoperationssjuksköterska. Här inbegriper vi även vårt omfattande internationella kontaktnät som fungerar som en stor och värdefull kunskapsbank. 

Det andra värdet bygger på våra nära och intensiva kundkontakter. Vi sätter en ära i att hålla en hög servicenivå och alltid lämna besked i tid. Vi vill att varje kontakt ska vara positiv. Genom att lyssna på våra kunder uppfattar och förstår vi deras behov. Samtidigt lär vi oss mycket – våra kunder är experter på sitt område. 

Det tredje värdet kommer av vår ambition att förekomma istället för att förekommas. Vi vill gärna fungera som konsulter och informatörer samt hålla våra kunder uppdaterade med det senaste inom ögonkirurgi, intraokulära linser, torra ögon och kontaktlinserDet gäller både forskningsrön, nya produkter och metoder. 

Ingenting är omöjligt hos Medilens Nordic AB. Vi ser en utmaning i varje ny förfrågan och vi älskar utmaningar!